Helen met bachbloesems – Anja Spelters

Helen met Bachbloesems

bloesems

Dr. E. Bach was arts en bacterioloog. Hij ontdekte tussen 1928 en 1936, 38 bloesems die een rechtstreeks verband hebben met de menselijke emoties. Zijn methode vertrekt vanuit de stelling dat ziekte een disbalans is tussen lichaam en geest. Bachbloesems herstellen die emotionele balans en triggeren het zelfgenezend vermogen in het lichaam om weer optimaal te gaan functioneren.  De bloesemdruppels worden onttrokken van wilde bloemen en zijn dus een eindeloos gebruiksveilig natuurproduct.

heling

Je neemt bloesemdruppels in om bepaalde emoties terug in balans te brengen.  Veel voorkomende gevoelens waarvoor bloesems ingezet kunnen worden zijn bijvoorbeeld spanning of stress, angst, verdriet, trauma, depressie, onrust, slaapproblemen, gebrek aan zelfzorg en ongecontroleerde woede.

In het bijzonder ook voor kinderen zijn de bloesems een uitgelezen kans om hen te ondersteunen bij de meest uitdagende ontwikkelingsfases of moeilijke omstandigheden. 

behandeling

Aan de hand van een therapeutisch gesprek, gaan we kijken welke emoties het jou op dit moment moeilijk maken en hoe we deze weer voldoende in evenwicht kunnen krijgen. In alle vertrouwen, luister ik uitvoerig naar wat jij me vertelt. Vaak niet eens in woorden, maar in je lichaamstaal, of de kwalen en de emoties die zich manifesteren. Samen gaan we dus op zoek naar de oorzaak van je gevoelens om zo de juiste bloesems te kunnen selecteren. Zo komen we tot een persoonlijk remedieflesje. 

Maak vrijblijvend kennis met Anja en verkrijg meer info via een gratis kennismakingstelefoontje

Kennismakingstelefoontjes zijn welkom op deze momenten:

  • Maandagavond tussen 19u en 21u.
  • Dinsdagnamiddag tussen 13u30 en 16u. 

“Wanneer je verdwaalt in het bos, 
zul je ook op pure wilskracht
altijd wel een woeste weg kunnen vinden.
Maar om de tocht minder zwaar te maken, 
zoek je best naar zachte zandwegen.
Hiervoor kun je wegwijzers volgen.
Je moet ze enkel nog leren lezen.”
-Anja Spelters-